Per què un joc d’eines digitals per a l’educació d’adults?

Els adults són aprenents autònoms. Una de las formes més empoderadores amb les que podem ajudar als alumnes adults consisteix en proporcionar-los eines d’aprenentatge. La tecnologia ens ajuda a fer-ho.

La majoria d’aquestes eines són gratuïtes (o tenen una versió gratuïta) i funcionen perfectament amb els telèfons intel·ligents i les tauletes, fet pel que són particularment útils per involucrar als estudiants amb dificultats.

Així doncs, doneu-les-hi una oportunitat i observareu els beneficis de:

  • Aprendre eines digitals potents i intuïtives per implicar als vostres alumnes adults
  • Comprendre el potencial de les eines digitals per a l’educació d’adults
  • Incorporar algunes d’aquestes noves eines en les vostres pràctiques docents
  • Augmentar enormement la vostra pròpia alfabetització digital

Com escollir la teva primera eina?

Com a formadors que som, comprenem i reconeixem que no existeix un enfocament únic pel que fa a l’ensenyament i a l’aprenentatge. És per això que hem classificat les nostres 20 eines en tres categories clau, fent que sigui molt fàcil trobar l’eina que s’adeqüi més a cadascun de vosaltres. Ets un formador d’adults que desitja desenvolupar les seves habilitats d’ensenyament digital? Si és així, et serà molt útil la categoria Facilitat d’Ús. A lo millor ets aquí per trobar una eina digital que t’ajudi a dissenyar unitats didàctiques més visuals i motivadores per als teus alumnes adults? Si la teva resposta és afirmativa, la categoria Estil d’aprenentatge es la més adequada per a tu. O bé, estàs buscant una eina que et doni suport en alguna activitat docent en particular? Si es així, busca dins la categoria Activitat Docent.

Així doncs, comenceu seleccionant la categoria més adequada a les vostres necessitats i aleshores, podreu profunditzar usant les subcategories per trobar l’eina que esteu buscant.