Si ets un formador d’adults que desitja desenvolupar les seves competències d’ensenyament digital però no sap per on començar, la nostra categoria de Facilitat d’Ús et pot ajudar a escollir les eines adequades per a tu. Per fer servir aquesta categoria, com a punt de partida, has de decidir a quina categoria de competència d’ensenyament digital pertanys. Els nostres nivells de competència de Facilitat d’Ús et seran d’ajuda.


NIVELL DE COMPETÈNCIA 1.
PRINCIPIANT ABSOLUT

És possible que sentis cert recel a l’hora de fer servir les tecnologies digitals i et sentis aclaparat per totes les eines disponibles i per la seva complexitat. Si això et sona familiar, clica la pestanya de Principiant absolut a continuació i et mostrarem algunes eines molt simples amb les que pots començar fàcilment.

NIVELL DE COMPETÈNCIA 2.
PRINCIPIANT

És possible que tinguis alguna experiència en l’ensenyament digital. Per exemple, has utilitzat PowerPoint per fer presentacions, però ara ja et sents preparat per fer el pas següent i explorar algunes eines noves d’ensenyament digital. Las eines digitals que trobaràs a la secció Principiant t’ajudaran a crear una lliçó digital més avançada.

NIVELL DE COMPETÈNCIA 3.
SEMIAVANÇAT

Ets un usuari semiavançat si tens alguna experiència en l’ús d’eines digitals com ara PowerPoint i altres plataformes d’aprenentatge en línia. Després d’haver provat algunes eines digitals, ara estàs llest per augmentar encara més la teva confiança digital. Les eines de la nostra categoria per a usuaris semiavançats et permetran crear una lliçó fent servir únicament tecnologia digital.