Om du är en vuxenpedagog som vill utveckla dina digitala undervisningsfärdigheter men inte vet var du ska börja så kan urvalet Användarvänlighet hjälpa dig att välja rätt verktyg. För att kunna använda den här kategorin måste du som utgångspunkt bestämma vilken digital undervisningskategori du tillhör. Våra färdigheter i användarvänlighet bör hjälpa dig med detta.


FÄRDIGHET NIVÅ 1. DU ÄR EN ABSOLUT NYBÖRJARE

Du kan känna en viss oro när det gäller att använda digital teknik och känner dig överväldigad av alla komplexa verktyg som står till ditt förfogande. Om detta låter som du, tryck på Absolut Nybörjare nedan så visar vi dig några mycket enkla verktyg som du kan komma igång med.

FÄRDIGHET NIVÅ 2. DU ÄR NYBÖRJARE

Du kanske har viss erfarenhet av den digitala undervisningen, t.ex. du har använt PowerPoint, men du är nu redo för nästa steg och att utforska några nya digitala undervisningsverktyg. De digitala verktygen i avsnittet Nybörjare hjälper dig att skapa en mer avancerad digital lektion.

FÄRDIGHET NIVÅ 3. DU ÄR SEMI-ERFAREN

Du är semi-erfaren om du har viss erfarenhet av att använda digitala verktyg som PowerPoint och andra online-inlärningsplattformar. Om du har provat och testat några digitala verktyg är du nu redo att bygga ditt digitala förtroende ännu mer. Verktygen i vår semi-erfarna kategori gör att du kan skapa en lektion enbart med hjälp av digital teknik.